Mihailović najbolji šuter Slobode

UŽICE – Zajednica fudbalskih klubova Jelen super lige i Apatinska pivara organizovali su u Užicu zanimljivo takmičenje u kome su prvotimci Slobode odmerili snage u jačini šutiranja lopte. Najjači šut u okviru takmičenja “Jelen super šut“ u timu FK Sloboda ima Stefan Mihailović.

sut1„Speedometar“ je pokazao da je brzina Mihailovićevog šuta 127 kilometara na sat.
„Ovo je veoma zanimljiva igra i mislim da treba da se organizuje svake godine i da češće treba uvoditi nove sadržaje. Ja sam zadovoljan svojim rezultatom mislim da sam mogao bolje, ali nije loš ni ovaj šut“, kaže pobednik takmičenja u Užicu, Stefan Mihailović. 
Prema prozicijama pravo da se takmiče za „Najjači šut Jelen Super lige“ imaju svi licencirani igrači klubova Jelen Super lige, a nadmeću se igrači i golman iz prve postave timova, prema izboru trenera. Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, svaki igrač ima pravo na dva pokušaja, a kao rezultat se uzima najjači šut.
Podsetimo, najbolji dosadašnji Jelen Super šuteri bili su: Igor Pavlović, bivši igrač FK Jagodina – 136 km/h, Marko Dmitrović, nekadašnji golman Crvene Zvezde sa istom brzinom, a rekorder je bivši prvotimac FK Rad Marko Stanojević, sa šutem od 137 km/h. Akcija u svim gradovima koji imaju superligaša traje do 6. maja, a proglašenje najboljeg šutera Jelen Super lige Srbije planirano je na svečanoj dodeli pehara na kraju prvenstva.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.