Mihailović najbolji šuter Slobode

UŽICE – Zajednica fudbalskih klubova Jelen super lige i Apatinska pivara organizovali su u Užicu zanimljivo takmičenje u kome su prvotimci Slobode odmerili snage u jačini šutiranja lopte. Najjači šut u okviru takmičenja “Jelen super šut“ u timu FK Sloboda ima Stefan Mihailović.

sut1„Speedometar“ je pokazao da je brzina Mihailovićevog šuta 127 kilometara na sat.
„Ovo je veoma zanimljiva igra i mislim da treba da se organizuje svake godine i da češće treba uvoditi nove sadržaje. Ja sam zadovoljan svojim rezultatom mislim da sam mogao bolje, ali nije loš ni ovaj šut“, kaže pobednik takmičenja u Užicu, Stefan Mihailović. 
Prema prozicijama pravo da se takmiče za „Najjači šut Jelen Super lige“ imaju svi licencirani igrači klubova Jelen Super lige, a nadmeću se igrači i golman iz prve postave timova, prema izboru trenera. Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, svaki igrač ima pravo na dva pokušaja, a kao rezultat se uzima najjači šut.
Podsetimo, najbolji dosadašnji Jelen Super šuteri bili su: Igor Pavlović, bivši igrač FK Jagodina – 136 km/h, Marko Dmitrović, nekadašnji golman Crvene Zvezde sa istom brzinom, a rekorder je bivši prvotimac FK Rad Marko Stanojević, sa šutem od 137 km/h. Akcija u svim gradovima koji imaju superligaša traje do 6. maja, a proglašenje najboljeg šutera Jelen Super lige Srbije planirano je na svečanoj dodeli pehara na kraju prvenstva.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.