Meridian i izbori

SRBIJA – Sve je spremno za održavanje redovnih izbora za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije 21. juna. Kladionica Meridian jedina je na domaćem tržištu svojim igračima pripremila izborni specijal sa iscrpnom ponudom kvota za klađenje.

„Možete se kladiti na izlaznost, ime novog premijera ili ministra u Vladi i sve to uz više od 200 različitih opcija u ponudi. Na prvi pogled, najinteresantnije su kvote na novog premijera“, poručuju iz Kladionice Meridian.

„Kada je reč o budućem mandataru za sastav nove Vlade, kvote kladionice Meridian nude zanimljive scenarije – ukoliko se kladite da će novi predsednik Vlade biti aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović Meridian plaća 3.00 dinara, čime na uloženih 1000 dobijate 3000 dinara“, ističu u Kladionici Meridian.

U ponudi ove kladionice je više od 20 imena javnih ličnosti iz sveta politike, ali i sporta, kulture, medicine, umetnosti. Svake parlamentarne izbore prate brojne medijske spekulacije u vezi sa kadrovskim sastavom ministarskih kabineta. Kladionica Meridian pripremila je bogat izbor kvota za klađenje na nove ministre.

„Kvote su više nego atraktivne pa se šanse imunologa Srđe Jankovića da postane ministar u Vladi kotiraju na čak 11. Među favoritima za ministarski mandat svakako su aktuelni šefovi portfelja ili visoki državni funkcioneri Ivica Dačić (1.05), Maja Gojković (1.10), Zorana Mihajlović (1.75).“

Meridian očekuje da će se u u ovoj izbornoj trci izlaznost kretati oko 52,51%, a kvota je više nego dobrih 1.80 bilo da očekujete višu ili nižu izlaznost od zadate granice.

Specijalno u Meridianu možete se kladiti na izlaznost birača u svim opštinama Republike Srbije, a posebno zanimljiv segment klađenja na izbore predstavlja prognoza stranaka koje će preći cenzus i biti predstavljene u parlamentu.

„Možete se kladiti na rezultat devet izbornih lista koje će učestvovati na izborima. Sudeći prema trenutnim kretanjima kvota u kladionici osim Srpske napredne stranke u parlament će ući i Socijalistička partija Srbije, Srpski patriotski savez, Pokret slobodnih građana i Srpska radikalna stranka. U koji god rasplet da ste uvereni čeka vas više nego dobra kvota 1.80“, poručuju iz Kladionice Meridian.

You may also like...