Meridian donirao medicinsku opremu

U novoj sedmici podrške lekarima i zdravstvenim radnicima zaposleni kompanije Meridian obišli su bolnicu u Zaječaru i tom prilikom lekarima i medicinskom osoblju donirali pakete sa opremom za pružanje zdravstvene nege i zaštitu.

Tržišna utakmica u drugom je planu onda kada se čitavo društvo bori sa opasnostima kakva je globalna pandemija. Tako je kompanija Meridianbet, i pored činjenice što je samo u prethodna tri meseca u sklopu društveno odgovornih akcija donirala više od 30 miliona dinara na ime pomoći zdravstvu, odlučila da neprestano obilazi sve zdravstvene ustanove u zemlji koje se bore protiv opasnog virusa, sve dok neposredna opasnost od pandemije ne bude stavljena pod kontrolu.

Meridianbet
Foto Meridianbet

Ovo je najmanje što svaka kompanija u našoj zemlji može da učini za heroje za koje već mesecima postoji samo jedna misija – spasiti živote sugrađana.. Da za ovu kompaniju ne postoje „mali“ i „veliki“ zdravstveni punktovi u danima velike borbe za svaki život pokazuje i spisak centara koje je do sada Meridian pomogao.

Od početka krize, naime, materijalna potpora uručena je domovima zdravlja, ambulantama, bolnicama, zdravstvenim centrima, ali i javnim kuhinjama, organizacijama Crvenog krsta u više od pedeset jedinica lokalne samouprave Srbije. Slične akcije svakodnevno se organizuju i širom Balkana.

Da ni naši najmlađi junaci koji se bore sa opasnim i retkim bolestima nisu zaboravljeni u danima pandemije virusa korona, pokazao je upravo Meridian, organizovavši humanitarni turnir i veliku SMS kampanju za hitno lečenje Sofije Markuljević.

Pre nekoliko dana svi zajedno ostvarili smo veliku pobedu jer su neophodna sredstva prikupljena, a Meridianova donacija bila je najveća pojedinačna kompanijska donacija u čitavoj kampanji.

Meridianbet

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.