Malinari 18.decembra sa Nedimovićem u Užicu

IVANJICA-Protest malinara zapadne Srbije koji je danas trebao biti održan u Ivanjici, odložen je do daljnjeg, odnosno do nove odluke koja će uslediti posle razgovora sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem u Užicu 18. decembra.

Prema rečima organizatora, iz kabineta resornog ministra stigao je zvanični mejl u kome se navodi da će Nedimović zbog zahteva i problema sa kojima su suočeni poljoprivrednici, doći na sastanak u Užice 18. decembra.

„Кako smo do sada bili više puta prevareni i ismejani na najgori mogući način od strane pojedinih predstavnika vlasti, tražeći rešenje za naše probleme, ovim putem obaveštavamo javnost da ćemo obaviti razgovor sa ministrom poljoprivrede i da ćemo nakon toga, istog dana, doneti odluku o našem daljem delovanju. Ukoliko se toga dana ministar ne pojavi u Užicu obaveštavamo javnost da se spremaju protesti u svim gradovima zapadne Srbije i da će sve saobraćajnice biti blokirane teškom mehanizacijom kao i da ćemo krenuti u radikalizaciju širom Srbije navodi se u saopštenju Poljoprivrednih udruženja zapadne Srbije, dostavljenom medijima.

Infoliga

You may also like...