Maksimović:Infrastruktura za kvalitetniji život Užičana(VIDEO)

UŽICE-Srpska napredna stranka završila je ili privodi kraju veliki broj projekata koje je započela u prethodnom periodu.Projekti se odnose na visokogradnju, niskogradnju, infrastrukturne i komunalne probleme, kao i na puteve i ulice na teritoriji grada Užica,istakao je Nikola Maksimović na stranačkoj konferenciji za novinare.

„Pokušali smo da unapredimo ambijent u samom gradu,rešimo veliki broj infrastrukturnih i komunalnih problema i tako obezbedimo bolji i kvalitetniji život našim sugrađanima“, rekao je direktor Užice Razvoja i član SNS-a, Nikola Maksimović.

Maksimović je istakao da je unapređen gradski i prigradski prevoz uvođenjem novog autoprevoznika.

„Povećan je broj putnika,uvedena je mreža linija,tarifni sistem.Sve to u cilju kvalitetnijeg gradskog i prigratskog prevoza.Naredne godine ističe ugovor sa Bečej prevozom i sledi novi tender“ ,rekao je Maksimović na stranačkoj konferenciji za novinare.

Maksimović je naveo da je urađen i veliki broj planske dokumentacije ,koja je doprinela razvitku grada.

“To je,između ostalog, plan generalne regulacije Krčagova ,plan detaljne regulacije Ljubanje, odnosno Bela Zemlja, gde Prvi Partizan pravi svoje hale. Drugi je plan Bele Zemlje gde je napravljena nova eko zelena zona i  formirana parcela od 28 hektara za nove investitore“, rekao je Maksimović.

Direktor Užice razvoja podsetio je da je u proteklom periodu  dobijeno  oko 250 miliona za rehabilitaciju i  rekonstrukciju putnih pravaca.

You may also like...