Maksimalno jako protiv Loznice (VIDEO)

POŽEGA – Ukoliko Sloga ostvari trijumf na gostovanju u Loznici mesto broj jedan do daljnjeg ostaje u njihovom valsništvu.

Sloga je konačno uspela da upiše pobedu protiv Budućnost Krušika. Valjevevci su u šest dosadašnjih susreta imali čak 5 pobeda dok je samo jednom bilo nerešeno. Ovoga puta Požežani su na golu imali golmana Milorada Nikolića koji je svojim odbranama dovodio do ludila napadače i navijače Budućnost Krušika, pa su na kraju bodovi otišli u grad na Skrapežu. Jovan Nikitović je zadovoljan osvajanjem sva tri boda ali mu je itekako jasno da je to već prošlost. Već u sledećm kolu na redu je novo gostovanje i opet veoma nezgodan protivnik, Loznica.

Veliki teret u ekipi trpi vezni red. Od ove godine Sloga je u tom delu tima pojačana sa Milošem Ristićem i on bi sa ostalim saigračima trebao da stigne i u odbranu i u napad. U prvih pet kola sve funkcioniše kako je zamišljeno, ekipa je uspela da dođe do pozicije broj jedan, ali da bi tu ostala mora da napravi dobar rezultat u Loznici.

Loznica ove jeseni ne blista. Nema pobedu, samo dva remija i to su jedina dva boda koja su Lozničani osvojili u prva četiri kola. Naravno da to ne mora ništa da znači jer svaka ekipa na srpskoligaškom zapadu može da iznenadi dobrom partijom. Sloga je to iskusila na Lagatoru u prošloj sezoni kada je i pored vođstva od 2:0 Loznicu napustla pognutih glava jer je na kraju bilo 3:2 za domaćina. Zato će Nikitović morati dobro da pripremi ekipu za duel protiv Loznice koji se igra u subotu od 16 sati. Utakmicu će suditi Marko Mihailović iz Aranđelovca a pomagaće mu sugrađanin Milorad Lekić i Andrija Gojković iz Velike Plane.

You may also like...