Ljubav prema kolačima (VIDEO)

IVANJICA – Tijana Ajdačić je poslastičarka iz Ivanjice koja ima samo 21 godinu a već je preduzetnica koja čarobnim ukusima privlači mnoge ljubitelje slatkiša, njene torte i kolači neizostavni su deo svakog slavlja u Ivanjici. Uz pomoć subvencije za mlade preduzetnike dobila je novac koji je uložila u otvaranje svoje prve poslastičarnice.

Tijana Ajdačić poslastičarka iz ivanjice
Foto: ZooMUE

Još od malena Tijana je imala razvijenju ljubav prema slatkišima i znala je da će jednog dana biti poznata po kolačima koje će svi voleti, ali kako kaže bez podrške ne bi postigla ništa od onoga što danas ima.

„Roditelji su me najviše podržali jer su verovali u moj uspeh i videli su da me ovo zaista interesuje i da želim ovim poslom u budućnosti da se bavim.Pored njih pomogla mi je i podrška prijatelja od kojih sam čula da postoji subvencija za mlade preduzetnike, tada sam rekla sebi zašto ne bih probala, ništa ne mogu da izgubim već samo da dobijem“, kaže poslastičarka Tijana Ajdačić.

Kolačići sam rolne Ivanjica
Foto: ZoomUE

Tehniku pravljenja poslastica naučila je i usavršila u Beogradu, kao veoma talentovana mlada osoba imala je mogućnost da ostane tamo i radi, ali  odlučila je da se vrati u Ivanjicu i tu otvori svoju firmu.

„Nikako nisam mogla da se prilagodim Beogradu i tom brzom načinu života. Sve me je vuklo da se vratim u Ivanjicu i onda sam razmišljala ako već želim nešto da pokrenem neka to bude u mom gradu i ako već mogu zašto ne bih doprinela razvoju Ivanjice“, kaže je Tijana.

Prema Tijanini rečima za svaki posao je pre svega neophodna ljubav.

„Pre svega je bitno da volite to što radite i da verujete u sebe. Ja sam sada otvorila malu poslastičarnicu, nadam se da ću je kasnije proširiti i napraviti mnogo više od onoga što danas imam“, dodala je poslastičarka.

Tijana svakim danom u svoj posao  ulaže veliku ljubav i napore kako bi do kraja ostvarila svoje snove iz detinjstva.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.