Licidersko srce online

UŽICE-Dvanaesti Međunarodni dečji festival foklora „Licidersko srce“ biće onlajn festival, sa direktnim prenosom u realnom vremenu, ali i sa mogućnošću odloženog praćenja. Festival će trajati tri dana od 15.do17. avgusta .

foto.zoomue

Osnovne informacije o onlajn festivalskom programu i načinu njegove realizacije:
• Festivalski program se emituje preko FB stranica Udruženja Era, Užice i ICFF Licidersko srce, Erinog jutjub kanala, Regionalne TV 5 Užice i drugih portala i internet stranica u Srbiji i Republici Srpskoj.
• Festival će trajati 3 dana (15-17.avgusta) od 20 časova, oko 90 minuta neprekidnog programa,
• Učestvuju ansambli iz 15 zemalja sveta (Meksika, Kolumbije, Perua, Egipta, Turske, Francuske, Belorusije, Bugarske, Italije, Poljske, Slovenije, Nemačke, Moldavije, Bosne i Hercegovine – Republike Srpske i Srbije) koji će prvo dati video poruku prijateljstva i podrške festivalu i nakon toga prikazati svoj folklorni igrački program.
• Sadržaj festivala će biti i predstavljanje svih dosadašnjih destinacija (Užice, Zlatibor i Višegrad – Republika Srpska, BiH), zatim pratećih sadržaja, kao i turističkih destinacija Srbije i Republike Srpske
• Folklorni program će sva tri dana biti različit
• Festival će biti organizovan dvojezično (na srpskom i engleskom jeziku), jer će veliki broj ansambala i njihovih članova i porodica pratiti program

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.