Led odložio početak priprema (video)

POŽEGA – Zaleđena voda u cevima stadiona u Požegi odložila je današnji planirani trening, ali samo za jedan dan.

Svoje motore polako pali i Sloga iz Požege. Jovan Nikitović je izvršio prozivku, na kojoj se pojavilo 23 igrača, planirana su merenja i dogovor za uvod u ono što ih očekuje u ovom pripremnom periodu. Takođe Nikitović je planirao i lagani trening ali vremenski uslovi, odnosno hladnoća ih je sprečila u tome. Naime, voda na stadionu je zaledila tako da treninga nije bilo i start priprema će ipak biti pomeren za jedan dan. Ekipu je napustio kapiten Igor Filipović koji je novi član Sileksa iz Kratova, dok su dvojica igrača slobodni u izboru novog kluba. Takođe došlo je i do promene u stručnom štabu.

O početku priprema, ambicijama, odlascima i dolascima govorio je i Ivan Radović predsednik fudbalskog kluba Sloga. Po njegovim rečima Sloga ne menja kurs, želi da zadrži visoko mesto na tabeli srpske lige zapad, a za to je potrebno dosta rada i truda. Uprava će kao i do sada dati svoj maksimum a ostalo je na igračima i stručnom štabu.

Kao što je rečeno kompletne pripreme Sloga će odraditi u Požegi, a broj pripremnih utakmica zavisiće od vremenskih uslova. Veliki peh za Slogu je što na prozivci nije bilo Matije Protića koji je pre mesec dana slomio nogu igrajući fudbal sa drugovima i to će biti veliki hendikep za Požežane. Iz tog razloga sledi potraga za igračima sredine terena a vremena za uigravanje će svakako biti.

ZooM

You may also like...