LDP:Ivana Stojiljković,izvini se Užičanima

UŽICE-Gradski odbor LDP-a traži da se poslanica SNS-a Ivana Stojiljković izvini građanima Užica ,jer je na današnjem zasedanju Narodne skupštine Srbije  izjavila  da je lokalna vlast SNS-a 2013. godine nasledila problem sa vodosnabdevanjem grada.Svi znaju da je u tom periodu na vlasti bila SNS sa svojim koalicionim partnerima,navodi se u saopštenju LDP Užice.

ldp„Verujem da se poslanica Stojiljković pažljivo spremala za obraćanje u Narodnoj skupštini, pa sam se neprijatno iznenadio da je već u prvoj rečenici izgovorila potpunu neistinu.Očigledno, manir da se za sve probleme optužuje neki prethodni “režim”, nadjačao je zdrav razum.Tako grubo i lako iznošenje neistina mora prestati, pa iz tog razloga, zahtevamo da se Ivana  Stojiljković izvini svim građanima, kakoUžica, tako i Srbije“, rekao je Đorđe Milićević ,menadžer gradskog odbora LDP Užice.

LDP Užice smatra da je krajnje vreme da se sa praksom iznošenja neistina prestane, jer to je neophodan uslov da svi mi kao društvo krenemo napred. Zato od svih onih koji neistine iznose, tražimo da se javno građanima izvine,navodi se u saopštenju LDP Užice.

You may also like...