LDP predstavio program i poslaničke kandidate(video)

UŽICE-Liberalno demokratska partija četvrti put učestvuje na parlamentarnim izborima i nikada do sada nije nudila lažna i nerealna obecanja, rekla je Nataša Mićić, predsednica političkog saveta LDP i kandidat za narodnog poslanika i naglasila da su za sve obećano preuzeli obavezu da se i realizuje.

 

 natasa ldp
„Pre svega zalažemo se za pokretanje privrede, smatramo da to ne mogu učiniti oni koji su je upropastili, zatim za oživljavanje državnih finansija. Put za to ozdravljenje je da se uvede novo radno zakonodavstvo koje će omogućiti poslodavcima  lakše zapošljavanje radnika , skidanje državnih stega da se ne bi desilo, kao na primer u Užicu da se osim po partijskoj liniji zapošljavaju samo taksisti“, naglasila je Mićićka. Ona je podsetila da se LDP  od 2008. godine zalaže za uvođenje reda u javna preduzeća, kao i za reformu PIO fonda.
 
Svi osim LDP su imali priliku da pokažu svoju sposobnost odnosno nesposobnost, naglasila je članica predsedništva LDP navodeći primer nedovršene obilaznice oko Užica, koja je do sada koštala četiri miliona evra. Ona smatra da tada prioriteti nisu dobro određeni i da je važnije rešiti problem aerozagađenja gradnjom toplana , ali da je započeti posao trebalo završiti.
 
Ona je pozvala birače da ovoga puta ne naprave lakši nego pravi izbor, ukazujući poverenje stranci koja je uvek nudila konkretna rešenja i zato je vreme za LDP, zaključila je Nataša Mićić.
 

 

Gradski odbor LDP na predstojećim parlamentarnim izborima imaće četiri kandidata za poslanike: Natašu Mićić, predsednicu političkog saveta LDP, Zorana Plećevića, člana predsedništva stranke, Milenu Vićević, menadžerku GrO LDP Užice i Nikolu Planića, regionalnog koordinatora LDP. Oni će svoj program biračima u Užicu predstaviti  na konvenciji najavljenoj za  nedelju 23. februar u 13 časova u Narodnom pozorištu kojoj će prisustvovati lider LDP-a Čedomir Jovanović.
 ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.