Labović: Do sada podeljena 21000 vaučera (video)

UŽICE-U Užicu je danas započeo promotivni karavan Turističke organizacije Srbije “Moja Srbija”,kojim se domaći gosti pozivaju da svoj letnji odmor provedu na destinacijama širom Srbije.

karavan moja srbijaI ove godine promoviše se subvencionionisana mera Vlade Srbije-vaučeri za odmor u Srbiji.

“Prošle godine 14 000 lica koristilo je vaučere,dok je ove godine do sada podeljena 21 000 vaučera.To je najbolji dokaz da postoji interesovanje domaćih turista ,a povećani su i smeštajni kapaciteti koji primaju vaučere”,rekla je direktorka TOS-a Marija Labović.

 

U okviru karavana TOS promoviše turističku ponudu 16 gradova Srbije,a svaki domaćin ima priliku tokom karavana da prikaže i svoju regionalnu ponudu .

Posetioci karavana  na gradskim trgovima mogu da se informišu o mogućnostima za odmor u Srbiji,da učestvuju u kvizu znanja “Koliko poznaješ Srbiju-52 vikenda u Srbiji”,koji će najsrećnijim posetiocima obezbediti vredne nagrade.Na štandovima lokalnih turističkih organizacija mogu da se degustiraju lokalni specijaliteti obuhvaćeni kampanjom  “52 ukusa Srbije”.

 

Na karavanu se obeležava i 160.godišnjica rođenja Nikole Tesle,kroz filmove o Tesli i deljenje suvenira posvećenih ovom naučniku.

TOS karavan “Moja Srbija” organižuje u saradnji sa loklanim turističkim organizacijama,udruženjima “Srbija za mlade”,Udruženjem banjskih i klimatskih mesta Srbije,JP “Skijališta Srbije” i udruženjem hotelijera i restoratera Srbije “HORES”.

Karavan će obići svih 16 gradova Srbije,a završava se 9.jula u Beogradu.

 

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.