Kružni tok u funkciji od utorka (video)

UŽICE-Kružni tok na ulasku u grad biće u potpunosti u  funkciji za saobraćaj sutra od podneva ,najavio je gradonačelnik Užica Tihomir Petković.

Petković je naveo da će kružni tok fazno biti stavljan u funkciju od 9 do 12 časova,a da će nakon toga i autobuski gradski i prigradski prevoz saobraćati po starom režimu sa identičnim vremenima polaska.

 

„U toku je postavljanje saobraćajne signalizacije,urediće se i parkinzi kod PIO fonda i Vatrogasnog doma i postaviti novi asfalt na starom mostu prema Zlatiboru. Investiciju ukupne vrednosti 50 miliona dinara finansira JP Putevi Srbije“,rekao je Petković i naglasio da će ova investicija biti pokretač izgradnje novih kružnih tokova u cilju rešavanja problema saobraćajnih gužvi u gradu.

Petković je naglasio da su ove godine Putevi Srbije i Ministarstvo građevinarstva,saobraćaja i infrastrukture uložili milion i po evra u rehabilitaciju Ložioničkog mosta,izgradnju kružnog toka i asfalturanje ulica od Kožare do kasarne u Krčagovu,dela Radničke i Kralja Petra.

Gradonačelnik Užica je najavio i da će sutra ,zajedno sa predstavnicima Bajine Bašte ,potpisati ugovor o izradi projekta za tunel ispod Kadinjače u Institutu za puteve u Beogradu,čiju izgradnju će takođe finansirati Vlada  i JP Putevi Srbije.

 

You may also like...