KRKOBABIĆ: Da oživimo sela (VIDEO)

UŽICE – Užice je jedan od 18 gradova i opština u Srbiji, koji je od Ministarstva za brigu o selu dobio bespovratna sredstva za kupovinu minibusa za potrebe prevoza seoskog stanovništva. Tim autobusom, se nakon sastanka sa gradskim rukovodstvom, provozao i resorni ministar Milan Krkobabić.

On je minibusom, u društvu najmlađih, došao u Lunovo selo, gde je razgovarao sa učenicima tamošnje osnovne škole, ali i meštanima o problemima na selu.

Gradonačenica Užica Jelena Raković Radivojević, podsetila je na dobru saradnju sa Ministarstvom za brigu o selu. Ona kaže da je ta saradnja na doborbit svih, a posebno na zadovoljstvo meštana užičkih sela.

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić, kaže da svi stanovnici sela u Srbiji, od najmlađih do najstarijih, moraju imati sve uslove za normalan život na selu.

Ministar Krkobabić posetio je i domaćinstvo Ivana Vasiljevića, koji su zahvaljujući program ovog ministarstva kupili kuću na selu.

Na području grada Užica, kroz program Ministasrtva za brigu o selu, dve porodice su se do sada uselile u seoske kuće, a interesovanje je veoma veliko.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.