Konvencija LDP-a u Užicu (video)

UŽICE -Mi želimo Srbiju otvorenih granica, a Užice, kome je  blizu i Sarajevo i  Podgorica, je pravo mesto odakle teba poslati ovu poruku – rekao je predsednik LDP-a, Čedomir Jovanović,  na predizbornom skupu u ovom gradu.

 

„Ova zemlja nije stvarana da bi bila pretnja bilo kome i tamnica onima koji u njoj žive, tako što je samu sebe osudila na izolaciju. Evropa u koju smo krenuli  ne sme ostati mrtvo slovo na papiru Briselskog sporazuma vec Evropa koja će nam omogućiti normalno društvo i uređenu zemlju, naglasio je Jovanović .
„Srbija  je propala jer je ostala bez reda, plana i vizije koji bi svakome od nas pokazali kako da radimo za sebe, svoje najbliže, svoj grad i državu „ istakao je Jovanović. 
Tražeći podršku birača lider LDP zapitao se ko se danas nalazi naspram  izazova koji očekuju Srbiju i odgovorio da su to ili potrošeni političari ili stranka koju predvodi, a  koja do sada nije dobila šansu da radi i obavi posao koji, kako tvrdi, niko nije hteo. Jovanović je aludirajući na ratove vodjene u Srbiji u bliskoj prošlosti, poručio da je partija kojiu predvodi spremna da povede rat protiv krize. 
„Niko ne treba da vas plaši reformama“, kaže Jovanovic, jer nisu pretnja već šansa da se ljudi zaposle, a mladi ne odu iz zemlje, protiv reformi su oni koji 17. marta neće biti na vlasti,  a gubitak u PIO fondu će biti veći nego što su zatekli.“
Predsednica političkog saveta LDP, rekla je da odlazeća vlada nije napravila nijedan politički rezultat sem Briselskog sporazuma, a I to je deo programa LDP-a.
„ Zaista je neprimereno hvalisanje Aleksadra Vučića, kako je on rešio problem vodosnabdevanja, jer Vlada I treba da rešava probleme, drugo Vlada je na neki način I učestvovala u zagadjenju vode jer su njene institucije bile dužne I odgovorne da kontrolišu kvalitet vode, ne bi nam Vučić moga tako brzo pomoći da Čajetina nije imala pripremljen projekat“ objasnila je Nataša Mićić, kandidat za poslanika 
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.