Konvencija Demokratske stranke u Užicu (video)

  UŽICE-Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je na konvenciji u Užicu da je ključno pitanje ovih izbora kako pokrenuti Srbiju,da u njoj  ljudi rade i žive od svog rada.

  “Mi nudimo plan kako da se živi bolje, a ne plan hapšenja.Zato mi ne možemo u Vladu sa Aleksandrom Vučićem, jer on radi suprotno od onog što mi želimo da radimo.Mi nudimo konkretne mere, koje ne može da sprovodi Vučić, koji u radnoj knjižici nema ni jedan radni dan van politike.Kako on onda da vodi Srbiju u ekonomski oporavak i prosperitet”, poručio je Đilas.

 ds konvencija 1

 Lider DS-a naglasio je da se politička kampanja ove stranke finansira isključivo od novca iz budzeta i donacija pojedinaca i da će koštati oko milion evra.
 “Vučićeva kampanja je 20 puta skuplja.Odakle Vučiću 20 miliona evra kampanju i zbog čega troši toliki novac ako je siguran da ima preko 50 odsto podrške građana Srbije.Toliko plaća, jer zna da ta podrška nije tolika.Želi samo da ubedi građane da su izbori još pre izbora rešeni, kako građani ne bi izašli na njih”, istakao je Đilas.
  Đilas je u Užicu rekao i da ukoliko na izbore izađe “Srbija koja ćuti”, da će Demokratska stranka biti prva u budućoj vlasti.
 “Demokratska stranka može da bude prva u vlasti  ili prva u opoziciji.Privezak ne može da bude nikome”, poručio je Đilas sa konvencije u Užicu.
 Kandidat za narodnog poslanika Jovan Marković očekuje da će ovi izbori biti odgovor na politiku i atmosferu straha koja je uvedena poslednjih godinu dana u Srbiji. „Ne možete gospodo iz vladajućeg režima nuditi građanima Srbije bolji život i ići u Evropu hapseći i zatvarajući ljude koji iza sebe imaju rezultat“, poručio je Marković koaliciji na vlasti.
„Na ovim izborima gradjanima će biti ponuđena dva koncepta.Srpska napredna stranka nudi ,atmosferu straha,linča i neizvesnosti. Drugi koncept u kome se nudi šansa ljudima sa razultatima, da stanu na čelo institucija i države i da kažu u kom pravcu treba da ide Srbija, je koncept Demokratske stranke“, istakao je bivši gradonačelnik Užica.
On veruje da je ono što je u njegovom mandatu  urađeno u Užicu kapital pred izbore 16. marta.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.