Konstituisan lokalni parlament Sevojna (VIDEO)

SEVOJNO – Verifikacijom mandata odbornika konstituisan je novi saziv Skupštine opštine Sevojno. Za predsednika skupštine reizabran je Nikola Gogić, dok će ime prvog čoveka ove gradske opštine biti poznato na narednoj sednici.

Najviše mandata imaće odbornici Srpske napredne stranke, ukupno 10, a to su: Mirjana Đurić, Mijodrag Pejić, Danica Marić, Igor Marinović, Stefan Gogić, Ivan Marić, Nikola Gogić, Aleksandar Ćaldović, Jelena Panović i Slavica Vitorović.

„Nadam se da ćemo obavljati sve zadatke, bez obzira na ideološke razlike. Svaka rupa na asfaltu ili pokvarena svetiljka ne tiče se ove ili one stranke, već svih nas. Neki projekti su već u planu i u procesu realizacije, poput novog vodovoda, kao i adaptacija ambulante“, rekao je Gogić.

U koaliciji sa SNS i SPS biće i odbornik Jedinstvene Srbije, Milan Babić.

„Po prvi put sam odbornik. Nadam se da će Sevojno biti lepše, da ćemo vratiti neke lepe stvari u našu opštinu i da će građani imati socijalnu stabilnost“, rekao je Babić.

Prema rečima Avrama Ilića, iz Zdrave Srbije, vladajuća većina imaće prednost u odnosu na opoziciju za tri odbornika.

„Čestitam Nikoli Gogiću na reizboru i želim mu da zajedno sa svima nama radi na opštem intereesu građana. Ja sam bio jedan od kandidata za predsednika skupštine, a sudeći prema predlozima i potpisima odbornika tokom kandidature, odnos između pozicije i opozicije je 11:8“, ističe Ilić.

Četiri mandata imaće Zdrava Srbija, čiji predstavnici će biti Avram Ilić, Stanika Milivojević, Aleksandar Tomović i Miloš Grujičić. Dva mandata ima lista Ujedinjeni za Sevojno (Bogosav Mihailović i Dušan Matić), dok je po jedno mesto u lokalnoj skupštini pripalo Stefanu Maksimoviću (Srpska radikalna stranka), Nenadu Aćimoviću (Srpska stranka Zavetnici) i Milanu Babiću (Jedinstvena Srbija).

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.