Konkurs za pokretanje start up biznisa

ZLATIBOR – „Inovacioni biznis centar Zlatibor“ obaveštava sve zainteresovane da je OTP banka raspisala konkurs za realizaciju ideje o pokretanju sopstvenog biznisa modelom start up kompanije i dobila je još jednu mogućnost i to apliciranjem na neki od programa koji putem OTP Startup Booster-a realizuju OTP Group i OTP banka Srbija.

Prijave za apliciranje otvorene traju do 11. aprila.

U okviru ovog, petog po redu OTP Startu Boostera, kao prioritetni akcentuju se programi izvan bankarskih inovacija, koja podržavaju održivost i ekološku osvešćenost svakodnevnog života klijenata, kao i same banke. Kandidati, takođe, mogu konkurisati sa programima koji se tiču potreba finansijske institucije: korisnička iskustva i pružanje usluga klijentima, povećanje
interne efikasnosti, inovacije specifične za proizvode i poslovanje sa stanovništvom, inovacije specifične za proizvode i poslovanje sa privredom.

Kandidati koji imaju ideje koji se tiču inovacija u okrivu bankarskog sektora takođe spadaju u kategoriju koja ima potencijal za podršku u okviru ovog programa.

(izvor: Inovacioni biznis centar Zlatibor)

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.