Konkurs za najlepše dvorište na teritoriji grada Užica


UŽICE-Do 24. juna otvoren je tradicionalni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji grada Užica. Kao i prethodnih godina zainteresovani mogu konkurisati u kategorijama za najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon-terasa i najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata.

foto.grad uzice

Prema pravilima konkursa pravo učešća imaju svi građani, osim onih koji su prethodne dve godine već nagrađivani. Neophodno je popuniti prijavni obrazac i u njemu navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i uz prijavu dostaviti i tri fotografije dvorišta (balkona). Prijave se predaju radnim danima u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica, Ulica Petra Ćelovića bb ili mejlom na adresu ekologija@uzice.rs. Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti i na telefon 592-421.

Komisija će po isteku roka konkursa izvršiti obilazak prijavljenih dvorišta (balkona), izvršiti bodovanje po utvrđenim kriterijumima i proglasiti pobednike po kategorijama.

Sredstva za nagrade u svakoj kategoriji obezbeđena su u Budžetskom fondu za zaštitu životne sredine grada Užica.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.