Koncert Zdravka Čolića večeras na Zlatiboru (VIDEO)

ZLATIBOR – Dok većina građana danas odmara, na Zlatiboru se današnji  praznik provodi radno. Pored „Zlatiborske mobe“  na kojoj će se graditi panoramska gondola, pune ruke posla imaju i turistički radnici. Za sve goste ove planine, večeras će pevati naša najveća pop zvezda Zdravko Čolić.

Pored letnje i zimske turstičke sezone, vodeća planinska destinacija u Srbiji, Zlatibor, prepun je i tokom prvomajskih praznika. Čist vazduh, udaljenost od gradske gužve,  ali  i gastronomska ponuda,  razlozi su zbog kojih se  gosti iz Srbije i okolnih zemalja, opredeljuju za boravak na ovoj planini.

Zlatiborskom ponudom zadovljni su gosti, ali su njihovim  brojem zadovoljni i u turistikoj organizaciji. U hotelskom ali i privatnom smeštaju popunjenost kapaciteta trenutno je  više od 90 odsto.

Za one sa viškom adrenalina, već sada je otvoren avantura park, smešten u samom centru Zlatibora. U pripremi je još jedna atrakcija za goste ove planine, Dino park, koji će biti uređen za letnju turitičku sezonu.

Prvomajske praznike upotpuniće svojom pesmom i  Zdravko Čolić, koji će večeras održati koncert na Kraljevom trgu.Za goste Zlatibora Zdravko Čolić je poslednji put pevao pre nešto više od tri godine, u novogodišnjoj noći,na minus 20 stepeni. Ovog puta temperatura će biti znatno viša, a organizatori se nadaju i da će ih kiša, tokom ove večeri ,zaobići.

You may also like...