Koncert Dejana Petrovića 2.januara (VIDEO)

UŽICE – U Užicu ni ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine. Koncert najavljuju za 2. januar, dok će 31.decembra i 1. januara najveselije biti na obližnjem Zlatiboru.

Novogodišnja rasveta, najavila je i u Užicu, predstojeće praznike. U godini, kada je štednja ključnja reč, pojedinim stanovnicima grada na Đetinji, nedostajeće organizovan novogodišnji provod.

Tradicionalno, već duži niz godina, zbog blizine turističkim mesta, u kojima je centar prazničnih dešavanja, Užice ne organizuje doček Nove godine.

“Duži niz godina, 31. decembra i 1. januara, nemamo organizovane koncerte. Ono što mogu da najavim, 2. januara u 20 časova, na Gradskom trgu imaćemo concert Dejana Petrovića i big benda. Postavljena je deokrativna rasveta. Ove godine smo za to izdvojili dva miliona dinara, međutim, nisz utrošena sva sredstva,” kaže zamenik gradonačelnice Užica, Dragoljub Stojadinović

Deo sredstava namenjenih za koncerte, od 2020. godine Grad Užice, preusmerio je za lečenje bolesne dece. Sa druge strane, Zlatibor, koji je turistički centar, imaće brojne sadržaje.

“Imaćemo dva koncerta, 31.decembra i 1. janura besplatno na Kraljevom tregu, za sve koji se odluče da na Zlatiboru dočekaju Novu godinu. Tu će biti Beogradski sindikat, Danica Crnogorčević, trubački orkestar Dejana Jevđića za doček, a 1. Januara Lexington bend i Indira Radić, “ najavio je direktor Tursitičke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović.

Na Zlatiboru za predstojeće prauznike, očekuju oko 50.000 gostiju, u najvećem broju iz  Srbije, ali i zemalja u okruženju.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.