Kompletni na Polet (VIDEO)

POŽEGA – Srpskoligaš iz Požege u okviru 12. kola gostuje u Ljubiću domaćem Poletu.

Sloga gura po planu i zajedno sa  Zlatiborom i Smederevom drže vrh tabele. Jedina su neporažena ekipa na srpskoligaškom zapadu sa odbranom koja je primila samo šest golova na 11 utakmica. Napadači su 15 puta tresli portivničke mreže a skor je mogao biti i bolji da su igrači zaduženi za taj deo igre bili precizniji i koncentrisaniji. Protiv Zlatibora i Železnčara stvorili su veliki broj prilika ali lopta nije htela u gol. Nikitović vidi sve te nedostake ali nema zamerki na želju i htenje svojih pulena. Na kraju uvek neko iskoči u prvi plan, kao što je to Plazinić protiv Železničara pa stvari dođu na svoje mesto.

U sledećem kolu Slogu očekuje gostovanje u Ljubiću domaćem Poletu. Tradicija nije na strani Požežana jer u poslednjih šest utakmica Sloga ne zna za pobedu. Nikitović se nada da će njegovi igrači shvatiti ozbiljnost trenutka i uz maksimalan trud doći do pozitinvog rezultata.

Polet ove jeseni ne blista. Od šest utakmica odigranih pred svojim navijačima ekipa iz Ljubića je dobila samo jednu i to protiv FAP-a, izgubila od Smedereva i Proletera dok je tri puta remizrala. Poslednji poraz od 6:0 u Valjevu od Budućnost Krušika sigurno da ne prija, jer će domaćin tražiti pobedu po svaku cenu pa će sve ovo biti otežavajuća okolnost za Slogu. Sa druge strane Nikitović nema kadrovskih problema jer svi igrači zdravi i pravi putuju u Ljubić na megdan Poletu. Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 11 sati.  Mladen Jakovljevć iz Ljiga će biti glavni sudija, a pomagaće mu Željko Đurić iz Uba i Milorad Lekić iz Aranđelovca.

 

You may also like...