Ko pobedi ostaje u trci (VIDEO)

POŽEGA – Radnički 1923 je prvi sa tri boda prednosti ispred Sloge i Budućnost Krušika, dve ekipe koje se međusobno sastaju u 28. kolu srpske lige zapad.

Sloga je uspešno prebrodila utakmicu protiv Zlatibora koja je ostvarila niz od 14 utakmica bez poraza a pre ovoga poslednji put su Zlatiborci poraženi od Sloge koja im nije dozvolila da zatvore krug nepobedivosti. Jovan Nikitović je bio veoma zadovoljan odnosom prema igri svojih igrača iz koje je proistekla ubedljiva pobeda. Ono što sledi je derbi protiv Budućnost Krušika, ekipe koja ima isti broj bodova kao i Sloga i verni su pratioci prvopalsiranom Radničkom 1923. Trener Požežena poštuje svog narednog protivnika i rad svog kolege Dejana Nikolića ali želi da istakne da će njegovi momci dati sve od sebe kako bi napravili dobar rezultat. Po rečima šefa struke Sloga ima mali fond igrača i biće veoma teško oporaviti ekipu pred derbi u Valjevu. To je ono što može da brine a raduje podatak da se niko ne žali na umor i da svi žele da se nametnu.

Borko Nikolić deluje kapitenski na terenu. Odlično komanduje odbranom, a u prekidima stiže da ugrozi protivničke golmane. Smatra da se ekipa pobedom nad Zlatiborom ekspresno oporavila od šok poraza uLoznici a u Valjevu najavljuje veliku borbu.

Ko će do kraja ostati da prati prvoplasirani Radnički 1923 videćemo posle meča u Valjevu koji počinje u 17 sati. Uroš Radovanović iz Gruže će biti glavni delilac pravde a pomagaće mu Dušan Jakovljević iz Čačka i Nikola Vujović iz Kraljeva.

ZooM

You may also like...