Kladi se na monopol – osvoji novac

SRBIJA – Svima dobro poznata igra Monopol dobila je ozbiljno poboljšanje! Od kompanije Evolution stiže jedinstvena uživo igra Monopoly Live, zasnovana na svetski popularnoj igri Monopol. Znatno više uzbuđenja i radosti sa točkom sreće – kladi se na kom će se segmentu točak zaustaviti nakon okretanja.

Izbor opcija za klađenje je sjajan – osim što nudi priliku igračima da se klade na zaustavljanje točka na određenom
broju, točak sadrži Chance segmente za trenutne novčane dobitke i množitelje, a takođe i “2 Rolls” i “4 Rolls” segmente.

Segmenti 2 Rolls i 4 Rolls aktiviraju zadivljujuću proširenu stvarnost – 3D bonus igru!!! Kladi se na broj na kome će se točak zaustaviti: 1, 2, 5, 10, 2 Rolls ili 4 Rolls. Ako se točak zaustavi na segmentu Chance, igrač dobija kartice za šansu – sledi ili nasumično odabrana novčana nagradu ili multiplikator. Ako kartica Chance prikazuje bonus za multiplikator, sve opklade igrača ostaju na mestu. Tada igrač ponovo okreće točak, a osvojeni množitelj će umnožiti dobitak za sledeće okretanje.

Ako igrač ponovo dobije multiplikator, suma će se umnožiti. Koji su uslovi za bonus igru? Da bi učestvovali u bonus igri, igrači moraju imati ulog na 2 Rolls ili 4 Rolls. Kada se točak zaustavi na 2 Rolls ili 4 Rolls – započinje bonus igra! Kada se aktivira bonus igra, kvalifikovani igrači se pridružuju virtuelnom gospodinu Monopolu. On ulazi u svet proširene stvarnosti i kreće se oko 3D Monopoly ploče prikupljajući nagrade i multiplikatore.

Šetnja je određena sa par kockica, igrači se kvalifikuju za bonus igru postavljanjem opklada na 2 Rolls ili 4 Rolls. To praktično znači da će igrači dobiti dve ili četiri rolne kockica u igri sa točkom novca! Svi poznati elementi igre Monopol su tu – hoteli, kuća, zatvor i super porez.

Monopoly Live igra je jednostavna i laka – vraća u stara dobra vremena, a omogućava dobru zaradu sa mnoštvom zabavnih funkcija.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.