Kamp vodenih sportova Nikole Rađena (video)

UŽICE-Nikola Rađen vodiće od 15. jula do 12. avgusta kamp vodenih sportova za decu uzrasta od 7 do 16 godina pod nazivom kamp „Broj jedan“ (Number one),koji je promovisao i mladim vaterpolistima na Gradskom bazenu u Užicu.

Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovom sportu. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši zlatni vaterpolisti: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

„Ideja kampa je da kroz rad u bazenu i druženje upoznaju svoje idole vaterpoliste Srbije koji su osvojili sve što se moglo osvojiti i koji su najbolji primer kako se postaje vrhunski sportista.Svi oni će raditi sa decom na kampu i prenositi im svoje znanje.Cilj je približiti vaterpolo deci i naučiti ih pravim vrednostima“ ,kaže Rađen.

 

“Number one“ je kamp vodenih sportova  za decu uzrasta od sedam do 16 godina koji će se održati u periodu od 15. jula do 12. avgusta u četiri smene, u trajanju od nedelju dana. Kamp obuhvata tri sporta u jednom, vaterpolo, plivanje i sinhorono plivanje.

Kamp će biti održan u organizaciji agencije Wind Sport i opštine Vrnjačka banja.

You may also like...