Javor upalio motore (VIDEO)

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa krenuli su sa pripremama za odbranu prvog mesta koje garantuje povratak u Super ligu.

Fudbalski klub Javor Matis pod vođstvom stručnog štaba na čijem je čelu Igor Tufegdžić i Milovan Milović krenuo je sa pripremama za nastavak prvenstva koji je planiran za 27. februar. Ono što je u ovom trenutku poznato je da Vladan Đogatović, Nemanja Marković i Derek Kornelijus nisu više članovi ivanjičkog prvoligaša. Aleksa Amanović je na izlaznim vratima ali ukoliko ne bude pronašao povoljan angažman dres sa brojem 24 ostaće u njegovom vlasništvu. Petar lazović potpredsednik kluba kaže da se adekvatne zamene traže, i da se nada dobrim rezultatima ovog proleća.

Igor Tufegdžić i Milovan Milović sa svojim stručnim štabom na prozivci su imali 23 igrača, od čega je Nedeljko Piščević značajno pojačanje a ekipi su priključena i tri omladinca. Šest nedelja je sasvim dovoljan period za ostvarivanje svih planova a pripreme će se odvijati u dve faze.

Prelazni rok je počeo početkom januara, njegovim krajem će biti i završen tako da će navijači Javor Matisa biti u strahu zbog  još evehtualnih odlazaka. Ako toga i bude kako reče Milović to neće i ne sme da uzdrma redove ivanjičkog prvoligaša, ekipa će raditi punom parom a već početkom drugog meseca ove godine znaće se na koga se može računati u nastavku prvenstva.

You may also like...