Javor upalio motore (VIDEO)

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa javili su se šefu stručnog štaba na prozivku, ali vremenske neprilike koje su zadesile Ivanjicu, prave velike probleme za nesmetan rad.

Inđija deklasirana u Ivanjici
Foto: ZooMUE

Ivanjica je već danima bez vode, jer su poplave nanela veliku štetu jer je prekinut cevovod koji vodi do fabrike vode. Igor Bondžulić je za drugi dan jula zakazao početak priprema za novo prvenstvo i sada su svi zatečeni ovim stanjem. Predsednik kluba Dragomir Lazović je odmah u dogovoru sa strukom doneo odluku da ekipa na par dana napusti Ivanjicu, kako bi nesmetano i bez kašnjenja krenuli sa radom. Nova destinacija je Kosjerić gde će ekipa imati sve uslove za maksimalan rad.

Uprava je do sada već uspela da dovede nekoliko igrača, koji su neophodni za zdravu konkurenciju. Znajući da se liga proširuje na 20 klubova, a da će iz nje ispasti čak 6 ekipa pa je svaki kvalittean igrač i te kako potreban ekipi. Kada se uzme u obzir da će od naredne sezone u protokolu biti obavezna četiri igrača do 21 godine, dvojica u igri i dvojica na klupi, to znači da se ne može samo misliti o dovođenju iskusnih igrača.

Igor Bondžulić više ne važi za debitanta na trenerskoj klupi. Prošla sezona mu je bila prva samostalna kao šefu stručnog štaba i ako se pogleda šta je sve preživeo kao debitant, onda mu sledi lepa trenerska karijera. Pobede, porazi i kazne su nešto što očekuje svako ko se opredeli za ovaj posao, ali je šlag na torti je bio prekid pa nastavak prvenstva. Sada slede nove pripreme i još zahtevnije prvenstvo jer će se u njemu takmičiti čak 20 ekipa.

Ekipa putuje u Kosjerić gde će raditi na svim segmetima, od kondicije do igre. Za sada je dogovoreno šest pripremnih utakmica a prva je protiv GFK Slobode iz Užica, 10.07. Drugi protivnik će biti Mačva pa redom Novi Pazar, banjalučki Borac, ubsko Jedinstvo i poslednja protiv Zlatibora.

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.