Javor upalio motore (VIDEO)

IVANJICA – Posle pauze od mesec dana fudbaleri Javor Matisa javili su se na prozivku koju je zakazao novi šef struke Igor Bondžulić.

Pripreme za iskušenja u Superligi fudbaleri Javor Matisa počeli su na vreme. Igor Bondžulić novi šef struke ivanjičkog superligaša na prozivci je imao 26 igrača, nedostaju Krnić koji u Ivanjicu stiže 13. juna zbog reprezentativnih obaveza i Obadović koji ima manjih zdravstvenih problema. Ekipi su priključena tri perspektivna omladinca i ono što je sigurno igrački kadar će se menjati kako odlascima tako i dolascima. Predsednik FK Javor Matis Dragomir Lazović još jednom je zahvalio svima koji su imali ogromno učešće u povratku Javora u Superligu, i najvio velike radove na infrastrukturi. Novi trener Igor Bondžilić nema dilemu da nijednog trenutka nije pogrešio u izboru kluba. U Ivanjici je kao golman ostavio dubok trag a sve to želi da ponovi, sada kao trener. Miki Milović će mu biti desna ruka a poznaju se isuviše dugo, imaju iste poglede na fudbalsku igru tako da problema neće biti. Igrčki kadar poznaje dobro upravo zbog Milovića, a šta će se dalje dešavati i u kom pravcu će se situacija odvijati zavisi od mnogo detalja. Ima interesovanja za Markovića, Petkovića i Amanovića ali daleko je 31. avgust Nedeljko Piščević je član Javor Matisa od zimskog prelaznog roka. Bio je želja čelnika kluba i ranije, ali tek od pre pet meseci sklopile su se kockice, i on je postao jedan od nezamenjivih karika Javor Matisa. Poželeo je Bondžuliću svu sreću u radu, a na igračima je za zasluže mesto u timu i daju svoj maksimum u radu.

Javor Matis će kompletne pripreme odraditi u Ivanjici. Planirano je osam pripremnih utakmica, a imena protivnika su Spartak 26. Rad 29. juna i Mačva 07. jula na Zlatiboru, dok je generalka zakazana za 13. jul protiv Rudara iz Pljevalja.  Traže se protivnici za 20. jun, za 01., 04. i 10. jul  i te utakmice bi trebalo da se odigraju u Ivanjici. Sledi rad na sticanju snage, uslovi za su više nego dobri i nema sumnje da će svi u Javor Matisu učiniti sve da se u novu sezonu uđe onako kako dolikuje superligaškij ekipi.

 

You may also like...