Javne konsultacije o reviziji Plana kvaliteta vazduha grada Užica

UŽICE-Grad Užice uputio je poziv predstavnicima udruženja i drugih organizacija civilnog društva, naučno-istraživačke, strukovne i druge organizacije, kao i predstavnicima privrednih subjekata i drugim zainteresovanim stranama, na javne konsultacije u vezi sa aktivnostima u procesu revizije Plana kvaliteta vazduha grada Užica.

foto.zoomue

Grad Užice započeo je u februaru 2023. g. proces revizije Plana kvaliteta vazduha sprovođenjem niza aktivnosti u cilju prikupljanja najrelevantnijih podataka, analize trenutnog stanja kvaliteta vazduha i uključivanja različitih zainteresovanih i ciljnih grupa u proces revizije Plana.

Javne konsultacije će biti održane u sredu, 18. oktobra 2023. godine sa početkom u 15 časova u svečanoj sali Gradske kuće (Dimitrija Tucovića 52) i tom prilikom biće predstavljena analiza uticaja meteoroloških uslova (temperaturnih inverzija) i drugih mikro-klimatskih faktora na kvalitet vazduha u gradu Užicu, kao i predlog ciljeva i mera za unapređenje kvaliteta vazduha u gradu Užicu.

Javne konsultacije održavaju se u svrhu prikupljanja komentara i predloga za unapređenje u daljem procesu revizije Plana kvaliteta vazduha grada Užica.

You may also like...

1 Response

  1. Vlade Kremić каже:

    Biće čist vazduh kad zatvorite kotlarnicu na mazut u najužem centru gtada,koja cele zime bljuje ceni kacerogeni dim pred samom opštinom, !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.