Janković: Zalažem se za zemlju gde se ne preti otkazima (VIDEO)

UŽICE – Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je na predizbornom skupu u Užicu da aktuelni režim drži građane Srbije kao taoce svoje nesposobne politike i da je vreme da im se kaže dosta i da se  smeste u špajz istorije.

“Te ljudi koji vladaju Srbijom kao da su još uvek fudbalski huligani treba skloniti ,kako bi uozbiljili ovu državu.Moguće je i zavisi od nas.Ne čekamo nikog više.To nije nemoguća misija”,poručio je Janković u Užicu.

Janković je rekao da se zalaže za zemlju gde će svako raditi svoj posao i biti odgovoran za njega.

“Želim da Srbija bude zemlja u kojoj se pravi kajmak i peče rakija,ali i zemlja u kojoj se pišu autentični doktorati,gde se ne preti otkazima zbog izražavanja svog mišljenja,gde se ne otpuštaju novinari,gde se u bolnicu ide sa knjižicom a ne sa kovertom,u kojoj nezaposleni ne čekaju u redovima ispred stranačkih prostorija”,naglasio je Janković.

On je pozvao Užičane da glasaju za sebe i da ne propuste ovu priliku,jer,kako je rekao,svaki dan nam se izmiče tlo pod nogama .

“Zamislite Srbiju u kojoj želite da živite.Proverite ko od nas 11 najviše liči na takvu Srbiju i glasajte ne za njega,već za sebe .Hajde da pobedimo zbog nas”,poručio je Saša Janković sa predizbornog skupa u Užicu.

 

You may also like...