Jana Dragutinović, sportista godine u Priboju

PRIBOJ – Atletičarka Jana Dragutinović je sportista godine u Priboju za 2019. godinu, dok su najbolji mladi sportisti karatista Tarik Alić i atletičar Benjamin Kokor. Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Rafting klub “Eko Lim” osvajač brojnih medalja kako na državnim, tako i na evropskim takmičenjima.

Najbolji trener je trener Atletskog kluba “Fap” Ljubiša Raović, sportski radnik je Slaviša Laković, trener rukometaša Spartaka iz Subotice, ali i član Radnog tela RK Priboj. Najbolji sportista koji se takmiči van teritorije Priboja je reprezentativka Srbije u rukometu Željka Nikolić. Za najboljeg parasportistu izabran je Šefket Kriještorac, osvajač medalje sa poslednjih MOSI.

Komisija za izbor najboljih u pribojskom sportu, foto: www.ppmedia.rs

Dobitnici plaketa za životno delo su Mustafa Ufko Hasanagić (fudbal), Mileta Lisica (košarka),  Ćazim Delić (rukomet) i Belma Juković (odbojka). Takođe, posthumno plakete za životno delo su dodeljene Aleksandru Acku Kostiću i Vladu Pivljaninu.

Inače, ovo je prvi put da je odluku o izboru najboljeg sportiste u Priboju donela Komisija, koju je formirao Sportski savez. Priznanja će biti uručena na ceremoniji početkom januara naredne godine. Lokalna samouporava i Sportski savez obezbedili su pored plaketa i novčane nagrade.

PP Media, ZooMUE

You may also like...