Izmenjen vozni red zbog odrona kod Prijepolja

BEOGRAD-Kompanija „Srbija Voz“ saopštila je da, prema informacijama nadležnih službi „Infrastruktra železnice Srbije“, sanacija pruge, usled odrona na pruzi, neće biti završena u procenjenom roku, tako da će železnički saobraćaj na relacijama Subotica – Bar – Subotica i Beograd – Bar – Beograd biti i dalje izmenjen.

prugaPutnički voz koji iz Beograda za Vrbnicu kreće u 10:30 časova saobraćaće samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Beograd u 06:55, polaziće iz stanice Prijepolje teretna u 07:40 za Beograd.

Takođe, putnički voz koji iz Užica za Vrbnicu polazi u 02:36 časova, saobraćaće samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Užice u 19:05 časova, polaziće iz stanice Prijepolje teretna za Užice u 19:49 časova. Ostali vozovi saobraćaju preme važećem redu vožnje.

„Srbija Voz“ a.d. i dalje će organizovati železnički prevoz do i od stanice Prijepolje teretna, dok će Željeznice Crne Gore organizovati železnički prevoz od Bijelog Polja do Bara i obrnuto, a na relaciji Prijepolje teretna – Bijelo Polje biće organizovan autobuski prevoz.

Zbog nastalog prekida saobraćaja na toj relaciji barske pruge „Srbija Voz“ a.d. neće moći da organizuje prevoz praćenih automobila dok se ne završi sanacija pruge, kaže se u saopštenju.

 

 

You may also like...