Izložba „Refleksija“ u galeriji Reflektor

UŽICE – U galeriji Reflektor će biti prikazana izložba „Refleksija“, koja je zajednički projekat Teodore Vojinović i Marka Jozovića.

Izložba je predstavljena kroz niz instalacija, skulptura i crteža koji koriste prirodu kao osnovnu polazišnu tačku i čovekovog uticaja na nju. Simbioza ta dva elementa se reflektuje kroz interaktivnu instalaciju pod nazivom „Prepoznavanje“.

Teodora Vojinović je rođena 1993. godine u Čačku, završila je master akademske studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, smer primenjeno vajarstvo. Od 2014. godine izlaže na brojnim grupnim izložbama u Srbiji i zemljama regiona. Dobitnik je nagrade „Radeta Stanković“ za najbolje skulptorsko ostvarenje studenata i nagrade ULUPUDS-a.

Marko Jozović je rođen 1994. godine u Čačku, diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, smer grafički dizajn. Izlagao je na više grupnim izložbi u zemlji. U okviru projekta „Šans art“ 2014. godine predstavljen je u galeriji „Risim“ u Čačku.

Izložba će biti otvorena za javnost od ponedeljka 5. aprila do četvrtka 15. aprila, bez zvaničnog otvaranja, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.