Ivan Marić predsednik Gradske opštine Sevojno (VIDEO)

SEVOJNO-Mašinski inženjer Ivan Marić (SNS) novi je predsednik Gradske opštine Sevojno.  Skupština je za zamenika predsednika izabrala Milivoja Jeremića koji je i u prethodnom mandate obavljao ovu funkciju.Izabrani su i članovi Veća.

U obraćanju odbornicima  Marić je rekao da će sve investicije koje su obećane tokom izborne kampanje biti realizovane u ovoj ili narednoj godini.

„U  Sevojnu se trenutno radi rekonstrukcija vodovoda u Sokolskoj ulici i parking na više mesta.U toku je i izrada projekata za planirane investicije.  Ministarstvo lokalne uprave doniraće  8,5 miliona dinara za rekonstrukciju Stare škole. Očekujemo realizaciju projekta sportske sale , vrtića i  pasarele „, rekao je Marić .

Članovi Veća gradske opštine Sevojno su Verica Maričić, Vladimir Stokić, Borko Vujović, Milija Kulašević i Miodrag Pejić.

 

“ Bitno je da ste u partiji i nije bitno da li imate školu i iskustvo. Mislim da izabrano veće nije dovoljno ni stručno i jednim delom sposobno da vodi Gradsku opštinu Sevojno. I izbor zamenika predsednika opštine nije dobar izbor , jer je već bio na vlasti četiri godine „, rekao je  opozicioni odbornik Avram   Ilić .

Vladajuća koalicija u Sevojnu ima deset, a opozicija pet odborničkih mandata.

 

You may also like...