Intenzivirani radovi na rekonstrukciji dve pribojske škole

Priboj – Nakon što su 17.jula prošle godine zvanično počeli radovi na potpunoj rekonstrukciji dve pribojske škole,Mašinsko-elektrotehničkoj i OŠ „Desanka Maksimović“, isti su usled loših vremenskih prilika pauzirani, da bi tokom meseca februara bili intenzivirani, kako bi se sve završilo u roku, saopšteno je na  sajtu opštine Priboj.

Nakon što su završeni radovi na unutrašnjim instalacijama i postavljanju krovnog pokrivača, trenutno su u toku radovi na postavljanju stolarije i fasade sa termoizolacijom.

Radove na do sada najvećem projektu obnove i unapređenja objekata javne namene u oblasti obrazovanja u Srbiji izvodi firma „Kej“ d.o.o. iz Valjeva, koja je dobila posao na tenderu. Radovi će trajati 280 dana, nakon kojih će Priboj biti među gradovima i opštinama koje imaju najbolje objekte u obrazovanju.

Radovi na školama obuhvataju kompletnu elektro, vodovodnu i toplovodnu rekonstrukciju, a radovi na enterijeru i eksterijeru će takođe biti sveobuhvatni. Škole će posle par decenija svog rada, takođe dobiti i adekvatnu i modernu fiskulturnu salu.

Projekat obnove i rekonstrukcije škola podrazumeva potpunu obnovu škola, ukupne vrednosti oko 407 miliona dinara.

You may also like...