„Inovacije u turizmu“ u IBC Zlatibor

ZLATIBOR – Konferencija „Inovacije u turizmu“ koju organizuje Inovacioni biznis centar Zlatibor u saradnji sa Opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibor održaće se 27. i 28. januara.

Dvodnevno okupljanje predstavnika iz oblasti turizma, lokalnih turističkih agencija, turističke privrede, marketinga i ugostiteljstva kao glavne teme imaće inovacije u oblasti ponude, objekata i načina usluživanja. Uvod u konferenciju biće prezentacija postavke sa odabranim inovatnim projektima u Evropi koja će biti upriličena u prostorijama IBC Zlatibor.

Tematska celina koje se tiče inovacija ponude baviće se upravljanjem destinacijama čime se ističe neophodnost strategijskog pristupa turističkoj ponudi sa težištem na planiranje, integrisanu ponudu i osvrtom na potencijal u razvoju, kulturni turizam, seoski, eko turizam i glamping samo su deo široke oblasti koja se tiče novih destinacija, a govoriće se i o inovacijama u oblasti gastronomije.

Konferencija će posebnu pažnju posvetiti i obučavanju kadrova i pristupima upravljanja ljudskim resursima u cilju održavanja inovativne ponude.
Predstavljanje primera dobre prakse i uspešnih projekata u razvoju pružiće mogućnost za interaktivnu razmenu zaključaka, mišljenja i ideja.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.