Ide Sloga lajkovačkom prugom (VIDEO)

POŽEGA – Na putu ka ostvarenju cilja zvani Prva liga Srbija Sloga mora da uspešno prođe još sedam stanica, a prva na redu je Železničar iz Lajkovca.

Posle pobede nad Tutinom koji je namučio igrače Sloge sledi gostovanje u Lajkovcu domaćem Železničaru, ekipi iz donjeg dela tabele čiji srpskoligaški status visi o koncu. To je otežavajuća okolnost za Požežane ali ukoliko žele da zadrže lidersku poziciju moraju da donesu sva tri boda iz Lajkovca. Nikitović je više nego zadovoljan igrama i zalaganjem njegovih igrača a dokaz toga je prvo mesto i prolećni skor od osam pobeda i dva remija. U ekipu se vraćaju Ristić, Vlašić i Nikolić ali neće biti Stojakovića zbog parnih kartona. Trener Sloge zna da ih čeka paklen posao da ima još mnogo do konačnog cilja, ali treba ići korak po korak.

Sloga svoju utakmicu protiv Železničara igra u nedelju, dok njen najbliži konkurent Zlatibor protiv Jedinstvo Puteva igra dan ranije. Eventualnom pobedom Zlatibor bi preuzeo lidersku poziciju i to može da bude psihološka barijera za igrače Sloge, ali gledajući celo proleće i kako su odigrali najvažniju utakmicu na Zlatiboru, onda je jasno da Sloga više nije obična ekipa, već tim koji može da igra sa svakim protivnikom i u svakavim uslovima. To je cena slave i ko bude spreman da to prihvati, imaće o čemu da priča. Železničar-Sloga, nedelja u 16.30h.

You may also like...