IBC Zlatibor raspisao konkurs za start-up projekte

ZLATIBOR-Opština Čajetina i Inovacioni biznis centar Zlatibor raspisali su Konkurs za podršku početnicima za započinjanje poslova putem start- up projekta i na raspolaganju su svima koji imaju ideju ili viziju o pokretanju sopstvenog biznisa.

IBC Zlatibor coworking prostor 1
Foto.IBC Zlatibor

Pravo učešća u projektu imaju fizička lica koja nemaju zaposlenje i nalaze se na evidenciji nezaposlenih lica, ali imaju kvalitetnu i perspektivnu poslovnu ideju za samozapošljavanje.

„Pozivamo sve mlade nezaposlene ljude da se obrate IBC i da konkurušu na konkurs koji finansira opština Čajetina. Pored finansijske podrške, zainteresovani će imati na raspolaganju i kacelariju za rad, mentorsku i pravnu podršku. Svi se mogu prijaviti na konkurs putem našeg sajta ili lično u našim prostorijama. Mi preporučujemo svima da obavezno prođu mentorski kurs kako bi detaljno opisali uslove konkursa, tako da ljudi mogu steći predstavu o tome da li ispunjavaju sve potrebne uslove ili ne“, kaže Darko Đurović, direktor IBC Zlatibor.

Ukupna raspoloživa sredstva za realizaciju projekta iznose 4.000.000 dinara. Korisnik bespovratnih sredstava je u obavezi da posluje minimum dve godine. Sredstva se dodeljuju u iznosu od 300.000 do 600.000 što predstavlja minimum 80 odsto ukupne vrednosti projekta, uz obavezu korisnika da obezbedi sopstveno učešće od minimum 20 odsto.

Zlatiborpress

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.