I u Požegi konkurs za zamenu starih kotlova

POŽEGA – Opština Požega  raspisala je Javni konkurs za zamenu starih kotlova i drugih individualnih ložišta, u  kućama odnosno domaćinstvima, uz subvenciju od 50 odsto.

To znači da građani mogu da se obrate privrednim subjektima, čija je lista usvojena i zvanično objavljena, za predračune za kotlove i njihovu zamenu.

Uz predračun, građani su dužni da prikupe i ostalu neophodnu dokumentaciju i sve zajedno predaju na pisarnicu opštinske uprave.

Nakon isteka Konkursa, biće formirana rang lista nakon čega će građani kojima budu odobrene subvencije, moći da planirane radove i realizuju.

Podsetimo još jednom, ministarstvo zaštite životne sredine i opština Požega će obezbediti, bespovratno, 50 procenata od ukupne investivcije odnosno polovinu cene kotla ali i troškova njegove ugradnje.

Konkursna dokumentacija je dostupna na internet stranici Opštine Požega i na pisarnici opštinske uprave počev od 8. septembra pa sve do kraja konkursa koji traje do 29. septembra.

Sve detaljnije informacije se mogu dobiti i na kontakt telefon 3816 401, lokal 232 ili na mejl adresu ler@pozega.ls.gov.rs.

RADIO POŽEGA

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.