I dalje prijava penzionera za 2000 dinara

UŽICE – Užički penzioneri koji imaju primanja niža od 15 hiljada dinara i koji imaju pravo na jednokratnu pomoć Grada Užica od 2000 dinara, mogu se prijaviti za ovu pomoć i u narednom periodu.

„Do sada se prijavilo više od dve hiljade penzionera i isplata za njih je počela prošle nedelje. Sredstva su prebačena u Centar za socijalni rad, koji ih potom prebacuje na namenske račune Poštanske štedionice, a penzioneri podižu novac uz ličnu kartu. Sredstva su u budžetu predviđena za sve ugrožene penzionere kojih je više od 3 300, a oni koji se nisu prijavili, mogu to učiniti u narednom periodu“, naveo je član Gradskog veća zadužen za budžet i finansije Miodrag Petković za ZoomUE.

Penzioneri se mogu prijaviti popunjavanjem obrasca na sajtu Grada Užica, na brojeve telefona 031/592 448, 590 145, 590 180, 592 401 ili kada je reč o seoskom području prijavom u mesnoj kancelariji.

Grad je za ovu namenu izdvojio oko sedam miliona dinara, 6,5 miliona planirano je budžetom, dok su 500 hiljada dinara donirali lokalni privrednici.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.