Humanitarni meč „Asovi za decu“ (VIDEO)

UŽICE – Humanitarna fudbalska utakmica, čiji je prihod namenjen kupovini ultrazvučnog aparata za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici u Užicu, biće odigrana u subotu.

Fudbalski asovi iz Srbije odigraće u subotu humanitarnu utakmicu od 18.00 časova na Gradskom stadionu u Užicu.

Ekipe će sa klupe voditi treneri Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić, kapiteni su Ljubinko Drulović i Zoran Njeguš, a igraće još: Milan Jovanović, Milivoje Vitakić, Damir Kahriman, Radiša Ilić, Darko Belojevic, Filip Kasalica, Damir Čakar, Miodrag Pantelić…
Organizatori meča su Jovan Simića i EXIT fondacija, uz pomoć Grada Užica, udruženja „Roditelj“ i humanitarnog aktiviste u akciji „Bitka za bebe“ Zorana Milovanovića, što je nastavak akcije „Asovi za decu“ nakon što je na stadionu Partizana prikupljeno preko 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.

Ulaznice za ovu fudbalsku senzaciju mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstixa, u knjižarama „Vulkan“ širom Srbije, u Užicu u kafeu „Gradska“, restoranu „Ćira“, na trafikama „Bodeal“ i „Sport Kafe“, na Zlatiboru u kafeu „Mont“, kao i na blagajnama Gradskog stadiona na dan utakmice. Ulaznice za utakmicu koštaju 100 dinara za južnu tribinu stadiona FK Sloboda, a 200 za zapad i istok.

Kako se navodi, aktiviran je i humanitarni sms broj 3331 za sve operatere, na koji je potrebno poslati bilo koji karakter za donaciju od 100 dinara.

You may also like...