Humanitarni koncert Dejana Petrovića Za moje Užice

UŽICE – Dejan Petrović će sa svojim Big Bendom održati humanitarni Koncert za moje Užice u četvrtak, 14. aprila u Gradskom kulturnom centru, sa početkom u 20 časova.

dejan petrovic koncertDejan Petrović rekao je da će sav prihod biti namenjen kupovini defibrilatora za užički Zdravstveni centar i da će tim gestom doprineti kvalitetnijim uslovima lečenja naših sugrađana na duže staze.
Pre tri godine smo održali humanitarni koncert i pravo je vreme za još jedan takav događaj. Uvek se trudim da se odazovem na humanitarne akcije, a posebno kada je u pitanju moj grad. zahvalio bih se svim ljudima koji su pomogli u organizaciji, ako i ljudima iz Apatinske pivare, koji će dati pivo te večeri, i sav prihod od prodaje piva će biti, takođe, usmeren na kupovinu defibrilatora, istakao je Dejan Petrović.
Direktor Zdravstvenog centra Užice, dr Miloš Božović, istakao je da je zahvaljujući Dejanu Petroviću pre tri godine nabavljena mobilna stolica za popravku zuba hendikepiranih i osoba ometenih u razvoju.
Uvek je neophodno da centralna bolnica u Zlatiborskom okrugu ima dovoljno opreme da bi mogla zbrinuti sve pacijente. Bolnica poseduje jedan defibrilator za hitna stanja, ali je neophodno da nabavimo još jedan da imamo u rezervi, naveo je Božović.
Cena defibrialtora je oko pet hiljada evra, a organizatori su pozvali preduzeća i ljude koji su u mogućnosti da se priključe akciji.
Ulaznice se od sutra mogu kupiti na biletarnici Gradskog kulturnog centra. U prodaju će biti pušteno 1 000 ulaznica i prodavaće se po ceni od 300 dinara.
Organizatori napominju da postoji mogućnost da koncert bude na otvorenom, u zavisnoti od vremenskih prilika.
Izvor:Radio Luna

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.