Hrabro na favorita (VIDEO)

IVANJICA – U prvoj utakmici nastavka prvenstva Javor Matis čeka teško gostovanje, lideru na tabeli Crvenoj zvezdi.

Posle 40 napornih dana u kojima je tražena prava forma i ekipa koja će krenuti na put opstanka u Superligi, na red stiže provera svega urađenog. Prva velika prepreka je Crvena zvezda ekipa koja ubedljivo drži poziciju broj jedan sa devet koraka ispred najbližeg pratioca ali sa velikom istrošenošću zbog utakmice protiv moskovskog CSKA. Aktivan rezultat daje za pravo Vladanu Milojeviću da kombinuje protiv Javor Matisa kako bi glavne snage sačuvao za revanš u Moskvi ali Vlado Jagodić razmišlja samo o svojoj ekipi. Izuzetno je zadovoljan kako je ekipa odradila pripremni period, zadovoljan je odnosom svih igrača a posebno ističe podatak da se nijedan igrač nije požalio na bilo kakvu povredu. Svi su spremni za duel na Rajku Mitiću, protiv Crvene zvezde koja je apsolutni favorit u ovom meču a fudbal je igra u kojoj favorit ne mora na kraju teren da napusti podignutih ruku. Igrači koje Jagodić pošalje na travu bivše Marakane moraće dobro da se potrude kako bi napravili prvorazredno iznenađenje i u Ivanjicu se vrate neporaženi.

Vladan Đogatović kapiten Javor Matisa je bio najbolji igrač svoje ekipe tokom jesenjeg dela prvenstva. Zbog povrede je kratko bio van terena ali to je sada prošlost i prostor između stativa je ponovo njegov. Deli mišljenje sa svojim šefom struke oko kvaliteta priprema koje su urađene u Ivanjici i Ohridu i nada se dobrom rezultatu u Beogradu.

Utakmica između Crvene zvezde i Javor Matisa igra se u subotu sa početkom u 14.30. Pravdu će deliti Ilija Brdar a pomagaće mu Dejan Potočan i Goran Beljin.

You may also like...