Hotelu Tornik nagrada za novi kvalitet u turizmu

ZLATIBOR-Turistički novinari iz Srbije i Jugoistočne Evrope međunarodnu nagradu „Prizma za novi kvalitet u turizmu” dodelili su ove godine hotelu „Tornik” na Zlatiboru.

foto.zoomue

Nagrada je dodeljena u okviru međunarodnog turističkog poslovnog sajma i konferencije WESTM 2020. i Beogradskog turističkog i MICE foruma , koji je ove godine prvi put održan online. Redakcija Turističke prizme ovu akciju, inače, organizuje od 1997. godine.
Nagrada Međunarodnog žirija novinara „PRIZMA za novi kvalitet u turizmu 2020. pripala je hotelu “Tornik”, koji je jedini kategorisan sa pet zvezdica na Zlatiboru .Tornik se nalazi na 1.010 m nadmorske visine, ima kapacitet soba za smeštaj hiljadu gostiju, savremeno opremljene sale za održavanje konferencija za 1.700 učesnika, SPA&wellness centar na 2.250 metara kvadratnih, terasu s panoramskim pogledom na vrhove Tornika, rotacioni restoran od 650 metara kvadratnih, koji je među najvećima u svetu i brojne druge sadržaje za decu i odrasle, a što je sve učinilo da za nešto više od dve godine rada hotel “Tornik” bude visoko pozicioniran kako na domaćem tako i na inostranom turističkom tržištu.
„Od samog početka ideja vodilja bila nam je podizanje nivoa turističkih usluga i stimulacija inovativnih poduhvata u oblasti turističke industrije. Trudili smo se da zajedno sa kolegama iz drugih redakcija, članovima žirija, koji prate turizam u zemljama u kojima organizujemo akciju, nagrade pripadnu onima koji ih zaista i zaslužuju:“ , rekao je Đorđe Mihajlović, predsednik žirija međunarodnih novinara, specijalizovanih za turizam, i glavni urednik časopisa “Turistička prizma”.

Zlatibor press,ZOOMUE

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.