Hoteli na Zlatiboru otvoreni od 1. juna, radovi završeni do 1. jula (VIDEO)

ZLATIBOR – Zbog preporuka da se odmor provede u Srbiji na Zlatiboru očekuju dobru letnju sezonu ,koja će uspeti da ublaži  ekonomske gubitke koje su svi turistički i ugostiteljski objekti imali zbog epidemije korona virusa, izjavio je za ZOOMUE direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

„Od 1.juna svi hoteli na Zlatiboru počeće sa radom ,a buking je već počeo.Rezervacije su uglavnom za jul i avgust ,a svi hoteli daju popuste od 20 do 30 odsto za boravak na Zlatiboru u junu.Produžava se i boravak gostiju,koji je do sada iznosio u proseku 4 dana ,tako ukoliko se i sezona produži na septembar i oktobar očekujemo ublažavanje ekonomskih posledica epidemije „, kaže Živanović za ZOOMUE.

Živanović ističe da će cene biti na prošlogodišnjem nivou i da nema najave uvećanja zbog dodatnih higijenskih mera koje će morati svi da preduzimaju.

A za vreme vanrednog stanja na Zlatiboru su započeti radovi na rekonstrukciji Kraljevog trga ,jezera i kompletnog centra.

„Radi se promenenada u samom centru,kompletna rekonstrukcija trga i jezera,tako da će centar Zlatibora dobiti potpuno novi izgled.Radovi su obimni, ali će biti gotovi do 1.jula „, najavljuje Živanovic.

Direktor TO Zlatibor ističe da će ovog leta gostima biti na raspolaganju i novi turistički lokaliteti ,poput novootvorenog kaubojskog grada El paso ,a do kraja letnje sezone moguće je i da proradi panoramska gondola od Zlatibora do Tornika.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.