Gradsko veće o sniženju cene Lidlu

UŽICE- Na poslednjoj sednici, članovi Gradskog veća utvrdili su predlog Elaborata o opravdanosti otuđenja javnog zemljišta na lokaciji Kasarne po ceni nižoj od tržišne. Posle javnog uvida, na kome nije bilo uloženih primedbi, Veće je utvrdilo tekst Elaborata i konkursne dokumentacije koji će biti na dnevnom redu naredne sednice Skupštine grada.

 

Prihvaćeni su godišnji programi rada gradskih ustanova u 2014. godini, Biblioteke, Pozorišta, Arhiva, Turističke organizacije Užice i Regije Zapadna Srbija, Galerije, Gradskog kulturnog centra, RCU-a i Muzeja, finansijski plan Vrtića i izveštaji o radu u 2013. godine koje su podnele užičke gradske uprave. Usvojeni su i izveštaji o realizaciji prgrama zaštite i unapređenja životne sredine i o stanju životne sredine u prošloj godini.

Veće se saglasilo sa tekstom Statuta Doma zdravlja Užice i predlogom odluke o uslovima zaštite „Klisure Đetinja“ do proglašenja za predeo izuzetnih odlika, sa visinom i strukturom cene naknade za usluge deponovanja otpada i cene javnog preduzeća „Stan“, razmatalo informaciju o organizaciji proslave Dana vojske koja će se ove godine održati u Užicu i predložilo Snežanu Ivanović za direktora Centra za socijalni rad.

 ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.