Gradsko veće o sniženju cene Lidlu

UŽICE- Na poslednjoj sednici, članovi Gradskog veća utvrdili su predlog Elaborata o opravdanosti otuđenja javnog zemljišta na lokaciji Kasarne po ceni nižoj od tržišne. Posle javnog uvida, na kome nije bilo uloženih primedbi, Veće je utvrdilo tekst Elaborata i konkursne dokumentacije koji će biti na dnevnom redu naredne sednice Skupštine grada.

 

Prihvaćeni su godišnji programi rada gradskih ustanova u 2014. godini, Biblioteke, Pozorišta, Arhiva, Turističke organizacije Užice i Regije Zapadna Srbija, Galerije, Gradskog kulturnog centra, RCU-a i Muzeja, finansijski plan Vrtića i izveštaji o radu u 2013. godine koje su podnele užičke gradske uprave. Usvojeni su i izveštaji o realizaciji prgrama zaštite i unapređenja životne sredine i o stanju životne sredine u prošloj godini.

Veće se saglasilo sa tekstom Statuta Doma zdravlja Užice i predlogom odluke o uslovima zaštite „Klisure Đetinja“ do proglašenja za predeo izuzetnih odlika, sa visinom i strukturom cene naknade za usluge deponovanja otpada i cene javnog preduzeća „Stan“, razmatalo informaciju o organizaciji proslave Dana vojske koja će se ove godine održati u Užicu i predložilo Snežanu Ivanović za direktora Centra za socijalni rad.

 ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.