Gradski prevoz poveren „Bečejprevozu“

UŽICE – Gradski prevoz u Užicu u narednih pet godina obavljaće „Bečejprevoz, saopštio je direktor JP“Direkcija za izgradnju“. Ugovor između JP “Direkcija za izgradnju  i Bečejprevoza potpisan  je  20. jula. Novi prevozniki trebalo bi da počne sa radom u zakonskom roku od 70 dana.

Na tenderu za novog gradskog prevoznika učestvovali su, pored Bečejprevoza, Gaga turs i Autoprevoz Čačak, od kojih je Gaga turs ponudila najnižu cenu.
„Nakon prigovora Bečejprevoza Komisiji za zaštitu prava ponuđaća, ustanovljene su određene nepravilnosti u tenderskoj dokumentaciji Gaga tursa, usledilo je ponovno bodovanje tehničkog dela i nova odluka o dodeli ugovora kojom se prevoz poverava prevozniku iz Bečeja“, objasnio je Maksimović.
Prema  njegovim rečima ugovor sa aktuelnim prevoznikom biće raskinut sledeće nedelje, dok je Ugovor o zakupu perona već raskinut, a zatim  raspisan oglas za izbor novog zakupca.
„Oglas je izašao danas i traje 15 dana .Početna cena za zakup perona je 2 miliona i 11 hiljada dinara. U Ugovoru o zakupu perona, koji je bio potpisan sa Zlatan prevozom, stoji da se ugovor može raskinuti jednostrano, bez navođenja bilo kakvih razloga. Otkazni rok je 60 dana, pojasnio je  Maksimović.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.