Gradski bazen besplatan mesec dana za volontere Crvenog krsta (VIDEO)

UŽICE – Volonteri Crvenog krsta u Užicu dobili su mesec dana besplatnog korišćenja Gradskog bazena od Grada kao znak zahvalnosti za učešće u borbi protiv epidemije korona virusa. Grad Užice organizovao je ovu akciju u saradnji sa JP Veliki park, a termini korišćenja bazena su određeni u dogovoru sa volonterima.

Prethodnih više od godinu dana volonteri Crvenog krsta su bili na terenu i odpočetka epidemije pružali pomoć sugrađanima.

„Nadam se da će u budućnosti volontera Crvenog krsta biti još više i da ćemo odgovoriti na sve izazove. Sada ih ima 250, a 91 je učestvovao od početka epidemije. Naš cilj je da nastavimo i dalje dukaciju mladih“, rekao je sekretar Crvenog krsta Dragomir Ćitić.

Grad Užice je ovu akciju organizovao u saradnji sa Javnim preduzećem Veliki park.

„Termini za volontere su određeni u dogovoru sa njima a to su ponedlejak, sreda i petak od 9 do 12 časova za rekreaciju i plivanje“, rekao je direktor JP Veliki park Branko Bogićević.

„Na ovaj način želimo da se simbolično odužimo volonterima i Crvenom krstu za nesebično zalaganje i trud za vreme epidemije korona virusa. Čak i u vreme prošlogodišnjeg zaključavanja naši volonteri su bili prisutni na terenu“, rekao je Gradski većnik Ivan Stanisavljević.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.