Građevinska sezona pri kraju


UŽICE- Građevinska sezona se približava kraju a, prema rečima Nikole Maksimovića direktora JP Užice razvoj, dok vremenski uslovi budu dozvoljavali izvodiće se radovi na izgradnji putne infrastrukture u seoskim i gradskim mesnim zajednicama.

„Trenutno se izvode radovi u tri mesne zajednice Drežnik, Krvavci i Zlakusa. Ukupna vrednost kompletnih radova u ove tri mesne zajednice iznosi oko 11 miliona dinara, od kojih je samo u izgradnju putne infrastrukture u Drežniku, za četiri putna pravca uloženo oko 3,5 miliona dinara“,naveo je Maksimović.

foto.grad uzice

Vrednost kompletnih radova u tri mesne zajednice iznosi oko 11 miliona dinara
„Radovi su pri kraju i u Mesnoj zajednici Krvavci gde su urađena četiri putna pravca vrednosti oko 4,5 miliona dinara, a u toku je i asfaltiranje putnog pravcaLivadak – Spasojevići u Mesnoj zajednici Zlakusa u dužini oko 300 metara.Nadamo se da ćemo uz zavisnosti od mogućnosti JKP „Niskogradnja“ završiti još par putnih pravaca do kraja sezone. Očekujemo asfaltiranje u Mesnoj zajednici Karan, a pokušaćemo da uradimo i par putnih pravaca u gradskim mesnim zajednicama“,ističe Maksimović.

Prema rečima predsednika Mesne zajednice Zlakusa Velimira Šunjevarića privodi se kraju kalendarska godina i planirani radovi.

„Urađeno je 200 metara asfalta u zaseoku Terzići i u planu je da se krajem godine uradi putni pravac u zaseoku Spasojevići, kao i radovi u zaseoku Vranjača. Za ovu godinu plan i program je ispunjen, ostao nam je samo putni pravac od Zečevića do Petra Šunjevarića koji će biti završen na proleće,“kaže Šunjevarić.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.