Grad Užice pokovitelj Turnira šampiona

UŽICE- Gradsko veće odlučilo je da sa 400 hiljada dinara finansijski podrži održavanje turnira za odbojkašice „Turnir šampiona“ u Užicu. Prihvaćeno je da Užice bude pokrovitelj ovog sportskog takmičenja, a koji će organizovati Odbojkaški klub “Jedinstvo“, u partnerstvu sa Javnim preduzećem “Veliki park“ Užice i Sportskim savezom Užice. Ove godine, pored odbojkašica „Jedinstva“, na turniru će učestvovati i ekipe „Crvene zvezde“, „Tenta“ i „Uba“.

Takođe, odlučeno je da se sa 300 hiljada dinara finansiraju aktivnosti zaposlenih i volontera koji su radili na punktovima za vakcinaciju u protekla tri meseca.
Usvojen je dokument koji sadrži procene rizika od katastrofa za teritoriju grada sa analizom mogućih dešavanja. U njemu su, kao potencijalne situacije navedene, između ostalog, odroni, klizišta i erozija, poplave, snežne padavine, požari na otvorenom.
Program postavljanja komunalne opreme za prikupljanje komunalnog otpada proširen je sa trinaest kontejnera za kabasti otpad u Užicu i sa tri u Sevojnu. Ovi kontejneri će se postavljati poslednjeg vikenda u mesecu.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.